Søkemotoroptimalisering (SEO)

søkemotoroptimaliseringSøkemotorplassering og rangering er avgjørende for å få potensielle kunder til en lav pris . Et enkelt søk i Google kan skape en kunde for din bedrift og det er derfor viktigere enn noen gang at bedriften din har en god plassering i søkemotorene.  De fleste nettsider eksisterer i søkeresultatene, men det nytter ikke å være på side 2 eller nedover. 90% av befolkningen klikker ikke videre til side 2.

Bedre søkemotor plassering oppnås med nye lenker , forbedringer på selve nettsiden og fokusering på søkeord. SEO (Search Engine Optimization) er et kontinuerlig arbeid som pågår over lang tid. Vi vil overvåke og justere nettstedet ditt for å forbedre din søkemotor synlighet . Nettsted statistikk vil bli sendt på e-post hver måned . Denne statistikken oppsummerer antall besøkende til ditt nettsted , viste sider og hvor besøkende kommer fra.

Magnolia Webdesign fokuserer primært på mindre bedrifter når det gjelder søkemotoroptimalisering. Om du har en større nettside / bedrift, vennligst kontakt vår samarbeidspartner – LWS for søkemotoroptimalisering.